İspir İmam Hatip Ortaokulu

Vizyon: Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21.yüzyılın gelişen koşullarına yanıt verecek beceriler kazandırmak.

Misyon: Ne olmak istediğimizdir. İdeallerimiz, hatta ulaşabileceğimizi asla düşünemediğimiz hayallerimizdir. Yönümüzü belirler, Hedeflerimizden saptığımızda bize yol gösterir.

Başarılar: "Başarılarımız" menüsüne göz atınız.

Saatler: Pazartesi: 08.20 - 16.45 Diğer Günler: 08.20 - 15:45
Isınma: Kalorifer (Doğalgaz)
Yabancı Dil: İngilizce, Arapça
Servis Bilgisi: Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz için İspir Belediyesine ait servis araçları bulunmaktadır. İlçe merkezine uzak olan tüm merkez mahallelere servis ağı vardır.
Taban-Tavan Puan Bilgileri: Başarı durumumuz daha sonra güncellenecektir.
Okulun Sınav Başarı Durumu: Başarı durumumuz daha sonra güncellenecektir.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: Başarı durumumuz daha sonra güncellenecektir.
Sportif Etkinlikler: Okulumuzun içerisinde sportif kurslar yapılmaktadır. Bunlar masa tenisi, voleybol, satranç, futbol vb.
Bilimsel Etkinlikler: Okulumuz 11-13 Haziran arası düzenlenen Erzurum Bilim Fuarı (Robotik Kodlama) ve tübitak projelerine katılmıştır.
Proje Çalışmaları: Okulumuzda başta Tübitak Bilim Fuarları olmak üzere çeşitli proje çalışmaları yapılmaktadır.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Okulumuzun şimdilik Yurtdışı Proje Faaliyetleri bulunmamaktadır.
Kontenjan Bilgileri: Okulumuzda 7 şube 77 öğrenci bulunmaktadır.
Diğer Hususlar: Mescit

Telefon - (442) 451-2289

WEB - https://ispiriho.meb.k12.tr

Adres - KARŞIYAKA MAH. 25ŞUBAT CAD. NO 88 İSPİR / ERZURUM

Öğretim Şekli :Örgün Öğretim

Yerleşim Yeri - Okulumuz Karşıyaka Mahallesi 25 Şubat Caddesi İspir Hamza Polat Meslek Yüksekokulu karşısında yer almaktadır.

Adres - KARŞIYAKA MAH. 25ŞUBAT CAD. NO 88 İSPİR / ERZURUM

Ulaşım Okulumuz ilçe merkezinde bulunduğundan ulaşım yönünden hiçbir sıkıntısı yoktur. Merkezde ikamet eden öğrencilerimiz okula yaya olarak gidip gelmektedirler. Taşıma kapsamındaki öğrencilerimiz ise servisler aracılığıyla okulumuza gidip gelmektedirler.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz il merkezine 140 km uzaklıkta bulunmakta olup ilçe merkezine 1 kilometre mesafededir.